Szőke Zoltán sensei

2013 március 28.

Szőke ZoltánNév: Szőke Zoltán

Edzői:

  • Szoboszlai Ferenc (Arabona Dojo)
  • Papp Valér (Bushido Dojo)
  • Kabina Balázs (Kamion Dojo)
  • Palotás Ferenc (Kismészáros Dojo)
  • Kárászi Balázs (Kismészáros Dojo)
  • Márhoffer Márton (Kismészáros Dojo)

Övfokozat: 3. dan

Zoli sensei gyerekként 4 év cselgánccsal kezdte a küzdősportokkal való kapcsolatát, majd hosszú szünet után -még a tanulmányi évek alatt- 1999-ben a győri Arabona Dojo-ban, Szoboszlai Ferenc sensei irányítása alatt kezdte el Kempo-s éveit. Az iskolai tanulmányok befejeztével eljött Győrből, és Budapesten több kempo klubban edzett, majd a Kismészáros Dojoba 2003-ban lépett be, ahol még javában Palotás Feri sensei tartotta az edzéseket.

Hosszú évek kemény edzései után egyre nagyobb tapasztalatot szerzett az álló küzdelemben a földharcban és az önvédelmi technikákban. Elszánt, kitartó és ezt várja el edzőtársaitól is. Fő mottója a testi-lelki keménység és stabilitás. Alkalmanként teljes edzést tart, vagy az edzésen jelenlévőkkel külön foglalkozik Kárászi Balázs sensei-vel párhuzamosan. A fiatalabb korosztály versenyzőit rendszeresen segíti a versenyre való felkészülésben, sokéves tapasztalata miatt jó segítőtárs a győzelemhez vezető úton.

Saját klubját a Kismészáros Captain Dojo-t 2013. október 1-vel nyitotta meg, ahol hetente többször tart edzéseket felnőtteknek, de rendszeresen részt vesz a Kismészáros felnőtt edzéseken is.

1. dan fokozat 2013. végén, 2. dan fokozatát 2015. nyarán és a 3. dant 2018. nyarán szerezte meg.