Skip to content

Concordia Dojo

Több, mint 10 év közös edzés után mestereivel (Palotás ás Kárászy senseik), Havas-Sághy Gábor sensei a Kismészáros Original dojo megszokott helyszíne után, új, belvárosi címen (Újlipótvárosban) kezdett el oktatni gyerekeket 2013-ban. 

2018-ban a Concordia dojoban Gáborral együtt Marton Bence (akkor még 5. kyu fokozattal) kezdte meg az edzések tartását, amely együttműködés nagyon sikeresnek bizonyult.

Az edzésekre várunk minden fiút/férfit és lányt/nőt 5 és 65 év között (a kor megkötéstől egyéni fizikai és szellemi érettség függvényében eltérésre van mód) a Kismészáros Concordia dojo-ban!

Cím: 1133 Budapest, Csanády u. 19. – Csanády Dojo

Edzők: Renshi Dr. Havas-Sághy Gábor (4.dan), Marton Bence (1. dan)

Edzések:

Mini – 5-től 8/9 éves korig: Kedd és Csütörtök 16:45 és 17:45 között,

Tini: 9-től 12 éves korig: Kedd és Csütörtök 17:45 és 19:15 között,

Ifi-Felnőtt: 12. évtől: Hétfő és Péntek 17-18:30, Szerda: 17:00-18:00 között

Edzések: 2013. szeptember 3. napjától folyamatosan, Szeptembertől Júniusig.

Edzésdíj: Mini csoport tagjainak: 8.500,-Ft/hó; Tini csoport tagjainak: 10.000,-Ft/hó, Ifi és felnőtt csoport tagjainak: 12.000,-Ft/hó (az első “próba” edzés ingyenes).

Testvérkedvezmény: minden testvér után 3.000,-Ft-ot elengedünk az edzésdíjból.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/concordiakempo – havasg [@] hotmail.com / bence.m12 [@] gmail.com illetve +36 / 70 314 80 94.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel, változatlanul intenzív és a gyerekek számára nem csak fizikai, de szellemi és lelki fejlődést biztosító edzésekre.

Szándékunk szerint megtanítjuk a gyerekeket:

  • esni-kelni-gurulni,
  • életkoruknak megfelelően ütni-rúgni,
  • megvédeni magukat testi és lelki támadásokkal szemben,
  • uralni a fizikumukat,
  • versenyhelyzetben is jól teljesíteni.

Fentiek által – a tapasztalatok szerint – növekszik a gyerekek önbizalma (sokat segít számukra a közösségbe tartozás érzete), javul mozgáskoordinációjuk, valamint könnyebben építenek kapcsolatot egymással. Erősödnek fizikailag és lélekben is.

Honnan ered a dojo neve? Concordia: Jelentése – egység, harmónia, egyetértés. Havas-Sághy sensei latin tanulmányaira utalva választott ars poeticáját kifejező nevet.

A kempo egy rendkívül sokrétű, a szellem, a lélek és a test egységes fejlesztését megkívánó harcművészet. Ezt az összetett tudást kívánjuk edzéseinken is a gyerekeknek átadni:

Megerősítjük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért!