Skip to content

Mayer Márton

  • Született: 1989.07.16.
  • Edzője: Palotás Ferenc
  • Övfokozat: 1. Dan

Elérhetőségek:

  • Telefon: 06-20-508-03-02
  • Email: mayer.marton89@gmail.com

A sportolás már kisiskolás korom óta jelen van az életemben. Általános iskolás koromban főként labdajátékokban kínálkozott lehetőség. Először kosárlabdával próbálkoztam, amihez később hozzájött a labdarúgás és a kézilabda. A labdajátékok mellett megismerkedhettem az atlétika kínálta kihívásokkal is

A harcművészetek és a küzdősportok mindig is nagyon érdekeltek. Akár egy látványos, nem túl életszerű film, akár egy kőkemény, ígéretesnek tűnő bokszmérkőzés kedvéért képes voltam egész éjjel fennmaradni. Magam sem tudom, hogy aktív kempo pályafutásom kezdete miért váratott magára ilyen sokáig. 2007-ben megjelentem az első kempo edzésemen a Kismészáros dojoban.

Rövid idő kellett hozzá, és a kempo az életem egyik legmeghatározóbb tényezőjévé vált. Az edzések keménysége, az ott tanított elvek, értékek a sajátjaim lettek. Ennek a kis világnak minden egyes apró része lenyűgözött. A személyiségfejlődésre rendkívül pozitívan hat. Nem csak a testet, de a lelket is megerősíti.

Ahogy egyre motiváltabb voltam a fejlődésben, kipróbáltam más stílusokat is. Legfőképpen muaythai és brazil jiu jitsu (bjj) edzéseken jártam. Kíváncsi voltam mennyire állom meg a helyemet idegen pályán.  Ezek az új tapasztalatok is nagyban hozzájárultak a kempoban szerzett sikerélményeimhez.

Miután több versenyszámban (B Viadal, A Viadal, Pusztakezes Viadal, Földharc) is sokszoros országos bajnok lettem, kipróbáltam magam amatőr MMA (ketrecharc) szabályrendszerben is. 4-1-es mérleget és egy országos bajnoki címet sikerült szereznem.

2013-ban mesterem bíztatására új vizekre eveztem és a tanítással is elkezdtem foglalkozni. Először ovisokkal foglalkoztam. Idővel megnőttek, így megalakult az iskolás csoport is. Mára egy nagyon klassz kis csapatot tudhatok magaménak és mindent elkövetek, hogy ők is legalább annyi élményt és sikert szerezzenek, mint én.