Skip to content

Szőke Zoltán

  • Övfokozat: 3. dan (1. dan fokozat 2013. végén, 2. dan fokozatát 2015. nyarán és a 3. dant 2018. nyarán szerezte meg.)
  • Edzői: Szoboszlai Ferenc (Arabona Dojo), Papp Valér (Bushido Dojo), Kabina Balázs (Kamion Dojo), Palotás Ferenc (Kismészáros Dojo), Kárászi Balázs (Kismészáros Dojo), Márhoffer Márton (Kismészáros Dojo)

Elérhetőségek:

Zoli sensei gyerekként 4 év cselgánccsal kezdte a küzdősportokkal való kapcsolatát, majd hosszú szünet után -még a tanulmányi évek alatt- 1999-ben a győri Arabona Dojo-ban, Szoboszlai Ferenc sensei irányítása alatt kezdte el Kempo-s éveit. Az iskolai tanulmányok befejeztével eljött Győrből, és Budapesten több kempo klubban edzett, majd a Kismészáros Dojoba 2003-ban lépett be, ahol még javában Palotás Feri sensei tartotta az edzéseket. Hosszú évek kemény edzései után egyre nagyobb tapasztalatot szerzett az álló küzdelemben a földharcban és az önvédelmi technikákban. Elszánt, kitartó és ezt várja el edzőtársaitól is. Fő mottója a testi-lelki keménység és stabilitás.

Alkalmanként teljes edzést tart, vagy az edzésen jelenlévőkkel külön foglalkozik Kárászi Balázs sensei-vel párhuzamosan. A fiatalabb korosztály versenyzőit rendszeresen segíti a versenyre való felkészülésben, sokéves tapasztalata miatt jó segítőtárs a győzelemhez vezető úton. Saját klubját a Kismészáros Captain Dojo-t 2013. október 1-vel nyitotta meg, ahol hetente többször tart edzéseket felnőtteknek, de rendszeresen részt vesz a Kismészáros felnőtt edzéseken is.